• Кокосова олія харчова рафінована, 0.43 л, 0.43 л

Кокосова олія харчова рафінована, 0.43 л, 0.43 л

  • В наявності
  • 111 грн


2 оглядів


БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ТА ЗНИЖКИ
при замовленні від 1000 грн!


Рафінована кокосова олія ідеально підходить для кулінарії і є основою багатьох косметичних засобів.

Кокосова олія виробляється з кокосової м'якоті шляхом пресування. Його активно використовують в кулінарії і виробництві косметичних засобів для шкіри і волосся. Використання кокосового масла для волосся сприяє їх відновленню та запобігання втрати білка волоссям. *

Завдяки високій насиченості, кокосова олія не прогоркает, має довгий термін зберігання та не окислюється при нагріванні як інші рослинні олії. Іншими словами, кокосове масло ідеально для готування при високих температурах для мінімізації шкоди для здоров'ю.

Всесвітня організація охорони здоров'я, Міжнародний інститут харчування та багато інших світових асоціацій по здоров'ю радять регулярно використовувати кокосове масло в своєму раціоні через високий вміст корисних насичених жирів.

Застосування кокосової олї:

  1. У кулінарії: для смаження та випічки, для десертів, як заправка в салати і добавка в смузі, як основа в морозиві та горіхових пастах.
  2. Для догляду за шкірою: як засіб проти зморшок, акне, сухості та подразнень, як основа для скрабу, дає невеликий захист від ультрафіолетового випромінювання, добре підходить для демакіяжу.
  3. Для догляду за волоссям: як зволожувач для волосся, маска для відновлення та запобігання січення волосся, як засіб проти лупи, стайлер, закріплювач кольору натуральних барвників.

*  Rele, A.; Mohile, R. (2003). "Effect of mineral oil, sunflower oil, and coconut oil on prevention of hair damage" (pdf). Journal of cosmetic science. 54 (2): 175–192. PMID 12715094.


Склад: 100% кокосова рафінована олія

INCI: 100% Cocos Nucifera (Coconut) Oil

Вага/об'єм: 0.43 л

Термін придатності: до 03/21 (при зберіганні нижче 10°C термін збільшується на 50%, нижче 0°C – на 100%)

Країна виробник: Малайзія


Загальні
Склад 100% кокосова рафінована олія
INCI 100% Cocos Nucifera (Coconut) Oil
Вага/об'єм 0.43 л
Термін придатності до 03/21 (при зберіганні нижче 10°C термін збільшується на 50%, нижче 0°C – на 100%)
Країна виробник Малайзія

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не підтримується. Будь-ласка, не використовуйте цю форму для запитань.
    Поганий           Хороший

Теги: жирна олія, косметична олія, олія для тіла, масажна олія, базова олія, твёрда олія, раслинна олія, харчові продукти